OSU | FOODHOUSE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 472 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Osu | Foodhouse. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 9:04 Na 3 uur lang wachten is de bestelling geannuleerd door thuisbezorgd omdat ze gesloten zouden zijn? Telefoonnummers onbereikbaar dus echt heel erg slecht.
23 jun 2024 om 19:31 2u na de bestelling geplaatst te hebben annuleren ze de bestelling. Schandalig
19 jun 2024 om 9:02 Bestelling werd te laat gelever Jammer genoeg is dit niet de eerzte keer Iedere keer hebben ze het excuus dat het druk is
18 jun 2024 om 8:18 We hadden besteld met als bezorgmoment 20u. Bezorging uiteindelijk om 21u49 op een zondagavond?! Je kan niemand bereiken, daarbij is het telefoonnummer via Take Away onbestaand en het gsm-nummer is onbereikbaar, telkens voicemail of wordt afgedrukt.
16 jun 2024 om 22:53 Helaas kan ik de bezorgtijd niet langer zetten dan 90min. Het was eigenlijk 135min. 2uur en een kwartier. Toen ik belde of alles ok was met mijn bestelling werd er afgedrukt en daarna alleen voice mail.
16 jun 2024 om 21:22 Bestelling nu 90 min te laat maar is nog steeds niet hier. Er is ook geen nummer beschikbaar dat werkt. Alle nummers die we vinden werken niet ofwel krijgen we antwoord apparaat. Weten niet eens als we nog iets krijgen . Heel slechte service
16 jun 2024 om 20:49 120 min gewacht en het eten was koud..
16 jun 2024 om 20:41 Sushi was heel lekker en op tijd afgeleverd.
16 jun 2024 om 20:24 Lekkere shushi maar elke keer een uur later dan de bezorgtijd…
15 jun 2024 om 18:22 Heel lekker
10 jun 2024 om 22:54 Ze namen zelfs contact met mij op om te zeggen dat de levertijd wat opgeschoven werd. Maar dat vielzelfs mee. Het was waarschijnlijk druk door het voetbal op tv.
10 jun 2024 om 8:20 Noodles en scampi’s waren heerlijk !